Betalen via Buckaroo

Betaalmogelijkheden
Of je nu gemakkelijk en snel wil betalen via iDEAL of liever betaalt met je creditcard of achteraf, bij ons kan het allemaal. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Je kunt ook kiezen voor Afterpay, achteraf betalen, nadat je het product veilig ontvangen hebt of als je even niet in de gelegenheid bent om te internetbankieren? Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor de aangeboden betaalopties. Afterpay is mogelijk bij orders vanaf € 10,-
betaalmogelijkheden allebatterijen
Vragen over betalen?
Wij helpen u graag je via het contactformulier of telefoonnummer 0413 210598. Je kunt ook een chat starten met een van onze medewerkers.
Afterpay
AfterPay voert voor Allebatterijen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay (minimum aankoopbedrag € 10).
Creditcard
Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij Allebatterijen.nl: gemakkelijk en veilig. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard. Vul je creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de creditcard. De gegevens worden via Buckaroo naar de creditcardmaatschappij verstuurd. In veel gevallen moet je de betaling verifiëren met 3D Secure (Mastercard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via internet. Met 3D Secure of Verified by Visa betaalt u veilig online met een extra wachtwoord of e-Code. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming. Als je je bestelling - of een deel hiervan - annuleert of terug stuurt, dan ontvang je het tegoed terug op je creditcard. Meestal is de terugbetaling binnen 6 weken zichtbaar op je overzicht. Je kunt bij Allebatterijen.nl betalen met Mastercard of Visa tot een bedrag van € 250 (minimum van € 10).
Online betalen met je pinpas
eMaestro en V PAY zijn de bekendste pinpasdiensten in Europa. eMaestro is eigendom van MasterCard en V PAY van VISA. Je geeft aan met eMaestro of V PAY te willen betalen. Vervolgens moet het kaartnummer en de vervaldatum op het betaalscherm worden ingevoerd. Daarna wordt met behulp van een digipas of random-reader een transactiecode gegenereerd die ook moet worden ingevoerd. De consument kan dan de betaling bevestigen. Bij voldoende saldo wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven van de betaalrekening. Je kunt bij Allebatterijen.nl betalen met eMaestro of V Pay tot een bedrag van € 250 (minimum aankoopbedrag € 10).

Onze betaalgegevens?

IBAN: NL57 INGB 0684 0102 08
BIC: INGBNL2A

KVK-nummer: 16044284
BTW-nummer: NL806.237.648.B01