COVID-19: Belangrijke informatie voor onze klanten

Onze slogan is: “voordelig en snel de beste batterij voor iedere toepassing”. Dat klinkt in deze onzekere tijden wat minder vrolijk dan dat je zou willen. Als zeer gewaardeerde of toekomstige klant van Allebatterijen.nl willen we jou laten weten dat wij dagelijks 100% ons best doen om (on)gewoon door te werken zodat je nooit zonder batterijen en accu’s komt te zitten. Toch kan het voorkomen dat je bestelling vertraging op loopt. We vragen je begrip voor deze uitzonderlijke situatie.
 

Post
We zien op dit moment geen bijzonderheden in de bezorging van onze brievenbuspakketjes door PostNL.
België
Wij verzenden met DHL Parcel, geen bijzonderheden.
Voorraad
We hebben ruim voldoende voorraad van alle producten. 

Medewerkers
De gezondheid van onze medewerkers is het allerbelangrijkst. Daarom wordt er (nog steeds) zoveel mogelijk waar het kan vanuit huis gewerkt. We willen je dan ook vragen om eventuele vragen omtrent bestellingen en overige vragen per email of chat aan ons te stellen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

We willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze moeilijke tijd. Laten we goed op elkaar passen, elkaar helpen en iedereen een hart onder de riem steken! #staystrong

Vragen
Heb je vragen over deze pagina of heb je suggesties om deze pagina beter te maken? Aarzel niet en deel ze via klantenservice@allebatterijen.nl. Wij kijken uit naar je reactie!