COVID-19: Belangrijke informatie voor onze klanten

Onze slogan is: “voordelig en snel de beste batterij voor iedere toepassing”. Dat klinkt in deze onzekere tijden wat minder vrolijk dan dat je zou willen. Als zeer gewaardeerde of toekomstige klant van Allebatterijen.nl willen we jou laten weten dat wij dagelijks 100% ons best doen om (on)gewoon door te werken zodat je nooit zonder batterijen en accu’s komt te zitten. Toch kan het voorkomen dat je bestelling vertraging op loopt. We vragen je begrip voor deze uitxzonderlijke situatie.

Onder voorwaarden gaat Nederland vanaf 1 juni weer verder van het slot af. De basis- en middelbare scholen (op basis van de 1,5-meterregel) zijn gestart, de horeaca is weer open en ook de musa, bioscopen en theaters mogen weer bezoekers ontvangen. Ook mogen campings weer volledig open en zijn toeristen uit de meeste Europese landen weer welkom in Nederland. Vanaf 1 juli mag er ook in de meeste gevallen weer binnen gesport worden.

 

Post
We zien in diverse provincies vertraging ontstaan in de bezorging van onze brievenbuspakketjes door PostNL, dit komt door door drukte en toename van de post volumes. Hierdoor kan je bestelling 1 tot 3 dagen later bezord worden. Excuses hiervoor.
België
Wij verzenden met DHL Parcel, 1 á 2 dagen vertraging mogelijk.
Voorraad
Bij ons moederbedrijf hebben we voldoende voorraad staan, de meeste fabrieken draaien weer. We doen er alles aan om iedere order zo snel mogelijk te kunnen leveren en vertragingen tot een minimum te beperken. 

Medewerkers
De gezondheid van onze medewerkers is het allerbelangrijkst. Daarom wordt er zoveel mogelijk waar het kan vanuit huis gewerkt. We willen je dan ook vragen om eventuele vragen omtrent bestellingen en overige vragen per email of chat aan ons te stellen. Telefonisch zijn we moeilijker bereikbaar. Je ontvangt zo spoedig mogelijk reactie van ons.

We willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze moeilijke tijd. Laten we goed op elkaar passen, elkaar helpen en iedereen een hart onder de riem steken! #staystrong

Vragen
Heb je vragen over deze pagina of heb je suggesties om deze pagina beter te maken? Aarzel niet en deel ze via klantenservice@allebatterijen.nl. Wij kijken uit naar je reactie!