Klantenservice

Bereikbaarheid
Onze medewerkers van de klantenservice zitten voor je klaar van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:30, en op vrijdag tot 17:00 om al jouw vragen te beantwoorden. Naar de contactgegevens
Garanties & Defecten
Op de door Allebatterijen.nl geleverde producten bestaat een garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op haar producten geleverd wordt. Over het algemeen is dit 12 maanden. Mocht je aankoop defect zijn dan mag je contact opnemen met onze klantenservice, we gaan het dan voor je oplossen.
Herroepingsrecht
Toch niet tevreden over je product? Je mag de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van de koop zonder opgave van redenen ontbinden. Na de melding van retour heb je 14 dagen om de aankoop terug te sturen. Helaas kunnen we de producten niet terug nemen als de verpakking geopend is of het product gebruikt is. Het herroepingsrecht geldt ook niet voor aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt, dit betreft maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht. Zie ook retourneren.

Download hier het herroepingsformulier als PDF bestand
Klachten
Hebben we de plank volledig misgeslagen? Geen nood! Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit, hoedanigheid van het product of iedere andere klacht, zullen door ons serieus in behandeling worden genomen.

Wat kun je doen?
Je dient eerst je klacht kenbaar te maken bij de onze klantenservice. We doen er alles aan je klacht snel op te lossen. Voor het gemak en snelheid doen we dit het liefst via mail. Wil je dit liever telefonisch doen vermeld dan je telefoonnummer.

Onze medewerkers van de klantenservice zitten voor je klaar van maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:30, en op vrijdag tot 17:00 om al jouw vragen te beantwoorden.

Hebben we je niet naar tevredenheid kunnen helpen? Dan kun je natuurlijk altijd nog je klacht voorleggen aan de geschillencommissie via het Europees ODR platform: ec.europa.eu/odr