Over Allebatterijen.nl

Welkom
Wat leuk om je hier te ontmoeten, laat ik eerst eens iets over ons bedrijf vertellen. Allebatterijen.nl is in het jaar 2001 ontstaan als een van de eerste webwinkels op het gebied van batterijen en accu's en vanuit de gedachten dat batterijen en accu’s voor iedereen ook online bereikbaar moesten zijn. Wij streven continu naar een eerlijke behandeling van onze klanten en bieden onze producten aan tegen faire prijzen. 

Als onderdeel van batterijen groothandel Batterij Import Nederland BV en met ruim 39 jaar knowhow en ervaring geloven wij dat we iedereen op een gemakkelijke en goedkope manier kunnen bedienen met batterijen, accu’s en zaklampen voor alle mogelijke toepassingen. In ons basis assortiment bevinden zich meer dan 1500 typen, vrijwel altijd uit voorraad leverbaar en tot 25% goedkoper dan in de gewone winkel. Onafhankelijk en snel te leveren...

Ons team staat er persoonlijk voor in dat je in onze webwinkel alle service krijgt die je van ons mag verwachten. Onze klantenservice is altijd bereikbaar via de chatknop, per email of via de telefoon op maandag t/m donderdag van 8.30 -17.30 uur en vrijdag 8.30 - 17.00 uur. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief
Onze merken
Naast de verkoop van vele A-merken verkopen we ook ook andere merken zoals Akku Power, iiquu, Philips, Connect3000 e.a. Vrijwel altijd uit voorraad leverbaar en door de hoge omzetsnelheid ook altijd "verse batterijen"
Onze merken batterijen
Onze adresgegevens

Allebatterijen.nl 

P.a. Molentiend 10, 5469 EK ERP (NBr) 

KVK-nummer: 16044284 
BTW-nummer: NL806.237.648.B01

T: 0413-210598 (bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:30 uur, vrijdag tot 17:00 uur)
F: 0413-213129
E: klantenservice@allebatterijen.nl

Reviews
Wij zijn graag betrouwbaar en transparant. Achter elke review gaat een unieke ervaring van onze klant schuil. En als potentiële klant kun je een betere inschatting maken, met wat voor een soort bedrijf je te maken hebt. En wij leren weer van jouw feedback. Zo maken we ons bedrijf iedere dag weer een beetje beter… Mooi toch? Laat je vrienden weten welke webshops ze kunnen vertrouwen. Sharing is caring! 


Feedback Company garantie:

  • Echte klantfeedback
  • Geen manipulatie
  • Geverifiëerde gegevens
  • Bemiddeling bij klachten
Suggesties
Heb je vragen over deze pagina of heb je suggesties om deze pagina beter te maken? Aarzel niet en deel ze via 0413-210598 of klantenservice@allebatterijen.nl. Wij kijken uit naar je reactie!