Privacyverklaring


Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over ons
De webshop www.allebatterijen.nl is een handelsnaam van en wordt beheerd door Batterij Import Nederland BV. Batterij Import Nederland BV is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
Onze gegevens zijn:

Allebatterijen.nl
p.a. Molentiend 10
5469 EK  Erp (NB)
T. 0413-210598

KvK: 16044284

Beveiligde verbinding
Beveiligde verbinding Wanneer je iets bij ons bestelt, wil je geen ongenode gasten die zien wat je bestelt. Of erger nog: die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Daarom gaat al ons dataverkeer over een beveiligde SSL verbinding, deze kun je herkennen aan het groene slotje in de browserbalk. Allebatterijen.nl slaat webshop gerelateerde informatie op in een beveiligde database gehost in Nederland. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Beloofd!

SSL certificaat

Wanneer je een bestelling plaats in onze webshop hebben we wel wat NAW gegevens van je nodig. Je kunt hiervoor een account aanmaken of ervoor kiezen om als gast een bestelling te plaatsen.

Wanneer jij je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn: E-mailadres en eventueel je voornaam en/of achternaam en geslacht.

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?
Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens? De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven (max. 12x per jaar) en Retargeting voor Facebook advertenties. We doen dit alleen met gegevens die we verkregen hebben via webshop bestellingen, niet met gegevens die via ons contactformulier zijn binnengekomen
  • Wanneer jij ons contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien, verder gebruiken we deze gegevens nergens anders voor Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor boven-genoemde doeleinden te gebruiken
Met wie delen we je persoonsgegevens?
Je persoonsgegevens voor inschrijving voor onze nieuwsbrief worden opgeslagen op servers van Mailchimp. Je kunt je op ieder moment via een link in de nieuwsbrief weer afmelden. De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework en Mailchimp stelt zich aan de daaruit voortvloeiende principles te houden. Dit betekent dat er sprake is van een adequaat beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Meer informatie kun je vinden in de privacyverklaring van MailChimp. Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het plaatsen van een bestelling in onze webshop met Facebook om zo advertentiedoelgroepen aan te maken. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie kun je vinden in de privacyverklaring van Facebook.  
Bewaartermijn
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens binnen 3 maanden uit het systeem worden verwijderd. De gegevens die wij gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie met jou verwijderd.
Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.
Wij zullen je verzoek binnen 2 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via klantenservice@allebatterijen.nl Indien bovenstaande mogelijkheden niet voldoende worden geacht, behoud je het recht op het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding
Disclaimer & Cookies
Hier lees je onze disclaimer en alles over ons cookie beleid