Verzenden en retourneren Allebatterijen

Bezorging
Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en met de juiste transporteur verzonden. Dit is afhankelijk van de ordergrootte, orderbedrag en welk afleveradres. Je ontvangt een email zodra de eventuele track en trace code bekend is. In het geval van brievenbus post ontvang je geen track en trace code. 

verzendmogelijkheden Allebatterijen.nl
Verzendkosten
Alle bestellingen vanaf € 20,-  sturen wij kosteloos naar adressen binnen Nederland. Voor zendingen onder de € 20,- vragen we € 1,99.
Verzendkosten buitenland
Indien het afleveradres in België is wordt er standaard € 6,00 verzendkosten in rekening gebracht. Indien het afleveradres in Duitsland is wordt er standaard € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht. Wil je als buitenlands bedrijf bestellen zonder BTW? Vul dan een geldig BTW nummer in bij het aanmaken van je account.
Levertijden
We doen ons uiterste best om iedere bestelling zo snel mogelijk te bezorgen en daarom geldt voor het overgrote deel van ons assortiment dat je het de volgende dag al in huis kunt hebben als je voor 17:00 uur bestelt. De overige zendingen worden meestal binnen een week geleverd. Wij verzenden goederen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Retourneren
Retourneer je bestelling gratis binnen 14 dagen. Wij geven je uitgebreid de tijd om te checken of je aankoop de juiste is. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je het pakketje kosteloos retour. We zullen dan het volledige aankoop bedrag inclusief betaalde verzendkosten naar je terugstorten. Wil je een gedeelte van de bestelling houden? Dan krijg je alleen het aankoopbedrag van de retour gestuurde artikelen teruggestort. Na de zicht periode van 14 dagen komen de retourkosten voor eigen rekening. Geopende verpakkingen kunnen we helaas niet meer terug nemen. Zie ook herroepingsrecht