Verzenden en retourneren Allebatterijen

Bezorging
Alle bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en met de juiste transporteur verzonden. Dit is afhankelijk van de ordergrootte, orderbedrag en de locatie van het afleveradres. Nadat jouw pakket ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een verzend email met je Track & Trace code van de geselecteerde vervoerder. Een brievenbus zending kan tot 48 uur duren, hierbij is Track en Trace helaas niet mogelijk. 

Soms kan het iets langer duren, waarom?

• 95% van onze artikelen zijn direct leverbaar, voor sommige artikelen duurt het iets langer. De voorraad status staat vermeld bij het artikel, echter geeft dit helaas geen garantie

• Bestel je op zaterdag of zondag (of op een feestdag), dan verzenden we je bestelling op maandag of de eerst volgende werkdag

• Door de beperkingen zoals bereikbaarheid van de waddeneilanden of de binnenstad

• Door overmacht en drukte bij onze transporteurs tijdens drukke (feest)dagen 

• PostNL bezorgd géén brievenbuspost op maandag

verzendmogelijkheden DHL of DPD Allebatterijen.nl
Levertijden
We doen ons uiterste best om iedere bestelling zo snel mogelijk te bezorgen en daarom geldt voor het overgrote deel van ons assortiment dat je het de volgende dag al in huis kunt hebben als je voor 17:00 uur bestelt. De overige zendingen worden meestal binnen een week geleverd. Wij verzenden goederen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Verzendkosten
Alle bestellingen vanaf € 20,-  sturen wij kosteloos naar adressen binnen Nederland. Voor zendingen onder de € 20,- vragen we € 2,95
Verzendkosten buitenland
Indien het afleveradres in België is wordt er standaard € 6,00 verzendkosten in rekening gebracht (inclusief Track & Trace code). Indien het afleveradres in Duitsland is wordt er standaard € 10,00 verzendkosten in rekening gebracht (inclusief Track & Trace code).
BTW vrij bestellen als Retailer EU met een geldig BTW nummer
Wil je als buitenlands bedrijf bestellen zonder BTW? Vul dan een geldig BTW nummer in (zonder landcode!) bij het aanmaken van je account.
Retourneren
Indien je aankoop niet naar wens blijkt te zijn kun je je bestelling retourneren. Hiervoor heb je 14 dagen na ontvangst van je bestelling om aan te geven dat je een (gedeeltelijke) bestelling wenst te retourneren. We verzoeken je om het pakketje binnen 14 dagen retour te sturen. Indien de gehele order wordt teruggestuurd worden ook de eventuele verzendkosten die bij de aankoop zijn berekend teruggestort. Kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Het is hierbij van belang dat het product dat je wenst te retourneren compleet is en in de originele verpakking zit. Beschadigde en gebruikte/geopende artikelen kunnen wij helaas niet retour accepteren. 

Binnen de retourperiode kun je het artikel, in volledige nieuwstaat en met originele toebehoren, gefrankeerd retour sturen naar:

Allebatterijen.nl
T.a.v. afdeling retouren
Molentiend 10
5469 EK  Erp (Nbr)

Zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen krijg je hiervan bericht en wordt het aankoopbedrag z.s.m. teruggestort op je bankrekening. Indien er op- en of aanmerkingen zijn, gelieve deze in een begeleidend schrijven toe te voegen aan de retourzending. Zie ook herroepingsrecht