Gaat de nieuwe Duracell Optimum alkaline batterijen echt langer mee?

beheerder

13-10-2020 0 Reacties

Onlangs heeft Duracell de nieuwe Duracell Optimum alkalinebatterij geïntroduceerd. Als we Duracell moeten geloven gaat de nieuwe Duracell Optimum batterij langer mee dan alle andere Duracell alkalinebatterijen. Vooral in apparaten die veel stroom vragen zoals game-controllers, Insta-camera’s en kinderspeelgoed. De nieuwe unieke technologie biedt meer energie voor je apparaten doordat er meer actief materiaal is toegevoegd.

Aantal keer gelezen: 27

Batterijfabrikanten helpen jouw kinderen veilig te houden!

beheerder

16-08-2019 0 Reacties

Kleine kinderen zijn nieuwsgierig en spelen met alles wat ze tegenkomen. Als een kind een knoopcel batterij inslikt, kan deze in de slokdarm een reactie veroorzaken die het weefsel eromheen beschadigt. Als het niet snel genoeg wordt ontdekt, kan er een inwendige bloeding optreden waarvan de gevolgen zeer ernstig kunnen zijn. De eerste symptomen lijken op andere kinderziekten zoals hoesten en kwijlen. Bij twijfel direct een arts raadplegen! Ook verstikkingsgevaar ligt op de loer. In deze blog lees je er alles over…

Aantal keer gelezen: 50

Zeven apparaten (met batterijen) die je leven kunnen redden! Ook op vakantie!

beheerder

05-07-2019 0 Reacties
De garagedeur openen met een afstandsbediening, op de klok kijken hoe laat het is, de juiste hoeveelheid rijst afwegen op een keukenweegschaal; kortom batterijen maken ons leven eenvoudiger en gemakkelijker. Maar ze kunnen ook het verschil maken tussen leven en dood! In deze blog geven we je een overzicht van apparaten die je leven kunnen redden en waarbij een batterij of accu een kritisch onderdeel is… Ook op vakantie!

Aantal keer gelezen: 52

De batterij van je autosleutel vervangen doe je eenvoudig zelf! (2019 update)

beheerder

11-06-2019 0 Reacties
Is de batterij van je autosleutel leeg en kun je je auto niet meer op afstand openen en weer sluiten? Geen nood, je kunt de batterij van je autosleutel eenvoudig zelf vervangen. Het is niet nodig om daar een specialist voor in te schakelen, in plaats daarvan kun je eenvoudig online een nieuwe batterij bestellen en deze zelf vervangen. Vaak wordt er een zogenaamde knoopcel batterij gebruikt. Deze herken je uiteraard aan de vorm en de codes CR (lithium) en LR (alkaline). Bijvoorbeeld CR2032 is een lithium knoopcel met de afmeting 20 mm doorsnede en 3,2 mm dik.

Aantal keer gelezen: 35

IoT: Smart living is de toekomst!

beheerder

15-02-2019 0 Reacties

Met slimme sensortechnologie kunnen we temperatuur, luchtvochtigheid, beweging, energie, vibratie en geluid meten. Met deze techniek kunnen we ons leven comfortabeler, energiezuiniger en vooral veiliger te maken. Termen als smart living, domotica, connected home en ‘smart’ apparaten zou je voor het gemak kunnen verzamelen onder één term; namelijk IoT of Internet of Things. In deze blog leggen we je graag uit wat IoT is en wat je ermee kunt…

Aantal keer gelezen: 44

Artikelen 1 tot 5 van 19 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
Klant Beoordelingen

8,7 / 10

Gebaseerd op 806 beoordelingen

Anoniem: "Goede ervaring "

16 sep. 2021

Peter: "Snel correct."

13 sep. 2021

Anoniem: "Duidelijk artikel kunnen vinden"

6 sep. 2021