Vier clubs die aan te raden zijn om te managen in voetbal gerelateerde games

Een eigen carrière starten in voetbalspelletjes; veel gamers zien dit als de ideale manier voor tijdverdrijf. In dit artikel vind je vier clubs die om diverse redenen leuk kunnen gaan zijn om te managen!

Club 1: Bayer Leverkusen

Dit seizoen is Bayer Leverkusen zeer succesvol in eigen land en won ‘Die Werkself’ al een aantal speelrondes voor het einde de Duitse Bundesliga. Lukt het jou als trainer ook om de successen van Xabi Alonso te evenaren? Met clubs als Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig en VFB Stuttgart ligt de concurrentie in Duitsland erg hoog. Door middel van spelers als Florian Wirtz, Jeremie Frimpong en Victor Boniface zou je in ieder geval een zeer toekomstbestendig elftal kunnen gaan bouwen.

Club 2: Leicester City

Leicester City werd in 2016 tegen alle verwachting in kampioen van Engeland door diverse grootmachten te verslaan. Inmiddels is Leicester City gedegradeerd naar het tweede niveau en heeft het ondertussen ook promotie terug naar de Premier League veilig gesteld. Aan jou de taak om van Leicester City weer een stabiele subtopper te maken die wellicht wel weer mee zou kunnen strijden om de diverse hoofdprijzen die Engeland rijk is.

Club 3: Newcastle United

Sinds de Saoedische overname van Newcastle United timmert de Noord-Engelse club goed aan de weg. In het seizoen 2023/24 namen ‘The Magpies’ voor het eerst in 20 jaar deel aan de prestigieuze Champions League. Door de grote concurrentie in de Premier League is het tot dusver in de laatste jaren lastig geweest om volledig mee te strijden om de titel, maar misschien kan jij daar door slim spelers te scouten wel verandering in gaan brengen. Het budget is daar in ieder geval beschikbaar voor bij de club!

Club 4: Benfica

Deze Portugese club staat bekend om het feit dat er jaarlijks wel een aantal talenten doorbreken. Kan jij er voor zorgen dat deze talenten langer bij de club blijven? Dan kan jij wel eens voor nieuwe Europese successen gaan zorgen voor deze Europese topclub van weleer!

Wil jij nieuwe voetbalspellen voor de spelcomputer aanschaffen? Dat kan dan zeker met behulp van Playstation plus card of PSN. Met deze kaarten verzeker jij jezelf van de allerleukste games.